••• Hírek •••

Így rendelj online a Noptineten keresztül

2016. december 13. | Online rendelni gyors, könnyű, biztonságos. A Nopti rendelési felületét úgy alakítottuk ki, hogy könnyen értelmezhető és kezelhető legyen vásárlóink számára.

Decemberben különösen kifizetődő nálunk lencsét rendelni, ugyanis minden online vásárlás árából 3%-ot elengednünk! Ez a mi karácsonyi ajándékunk Nektek!

Amennyiben új partnerünk vagy, először regisztrálnod kell hozzánk, ehhez keresd vevőszolgálatunkat telefonon, vagy e-mailben.

A rendelések optimalizálásáról már írtunk, képes ismertetőnket EZEN a linken tudod elolvasni. Alább a rendelési felületet mutatjuk be, és elmondjuk, melyik menüpont alatt mi található. Egyszerű a folyamat, de ha esetleg mégis kérdés merülne fel, itt biztos minden választ megtalálsz! Nézzük:

ÚJ RENDELÉS menüpont:

Az "ÚJ RENDELÉS" menüpont alatt egyszerre egy pár lencsét tudsz megrendelni tőlünk. A folyamat 3 lépcsőfokból áll:

  • A lencse alaptípusának behatárolása
  • Dioptria megadása
  • Dioptriában rendelhető lencsetípus kiválasztása.

A lencseformára vonatkozó adatok megadása után a különböző felületkezelések és színezési variációk között tudsz választani.

A jobb szélen található "Megjegyzés" rovatban tudod jelezni, ha valamilyen egyedi igényed van a rendeléshez.

Ha a "Becsiszolás" alponton belül kiválasztasz valamilyen becsiszolási típust, akkor a keret beérkezése után az elkészült szemüveglencsét becsiszolva szállítjuk.

A "Rendelés összefoglalása és leadása" gombra kattintva tudod ellenőrizni a rendelésed és a saját adataid.

A "Vissza" gombra kattintva tudod módosítani a megadott paramétereket, a "Leadás" gombbal pedig leadod a rendelést nekünk.

A következő oldalon kapott azonosítóval tudod követni a rendelésed a "Rendelések" menüpont alatt.

Amennyiben a már elküldött kérést mégis szeretnéd módosítani, vagy vissza szeretnéd vonni, a leadástól számított 30 percen belül még megteheted a Vevőszolgálat segítségével.

RAKTÁRI RENDELÉS menüpont:

A "RAKTÁRI RENDELÉS" menüpont alatt csak raktári lencséinkből tudsz rendelni.

A lencse alaptípusának kiválasztása után a lencsetípus határolja be, hogy milyen tartományban tudsz rendelést leadni. Itt kevesebb adat megadása is elegendő a rendelés leadásához, így gyorsabb a folyamat, ezért azon rendelésekhez ajánljuk, ahol egyféle lencséből nagyobb mennyiségre van szükség (pl. raktárfeltöltés).

Épp úgy, mint az ÚJ RENDELÉS menüpont alatt, ez esetben is a jobb szélen található "Megjegyzés" rovatban tudod jelezni felénk, ha egyedi igényed is van a rendeléssel kapcsolatban.

Egyszerre több tételt is rögzíthetsz a felületre az "ÚJ SOR" gomb megnyomásával. A legalsó, éppen szerkeszthető sor is az aktuális rendelés része, amennyiben csak egy párra van szükséged, ne nyomd meg az "ÚJ SOR" gombot, mert rendelésed duplázódni fog.

Tipp: Egy pár lencse rendeléséhez az "ÚJ RENDELÉS" menüpontot válaszd!

A rendelési sorok kitöltése után összesítve küldheted el a megrendeléseidet a "Rendelés összefoglalása és leadása" gombra kattintva. Itt összesítve láthatod és ellenőrizheted a felvitt tételeket, amiket a megrendelő adatainak ellenőrzése után leadhatsz a Noptikernek.

A "Vissza" gombra kattintva tudod módosítani a megadott paramétereket, a "Leadás" gombbal pedig leadod a rendelést nekünk. A következő oldalon kapott azonosítóval tudod követni a rendelésed a "Rendelések" menüpont alatt.

Amennyiben a már elküldött kérést mégis szeretnéd módosítani, vagy vissza szeretnéd vonni, a leadástól számított 30 percen belül még megteheted a Vevőszolgálat segítségével.

 

Minden jog fenntartva © Noptiker Kft. | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlapkészítés: DDSWEB